top of page
pexels-ivan-babydov-7787731.jpg

Wie ben ik? 

Mijn naam is Kelvin en ik ben de oprichter van Natural Selection.

Vanaf jongs af aan ben ik altijd een ontdekker geweest die de hele wereld wilde verkennen. Dit begon met het lezen van vele boeken over de verschillende landen, culturen, eten, dieren en landschappen die onze planeet te bieden heeft.

Met de jaren werd ik mij steeds meer bewust van het feit dat als we op dezelfde manier blijven omgaan met onze planeet er weinig over zal blijven voor de toekomstige generaties. In de jaren dat ik in het buitenland heb mogen wonen en de gevolgen heb kunnen zien van ontbossing, vervuiling in de naam van zogenaamde “development”. Werd het mij alleen maar meer duidelijk dat er iets moest veranderen.

Om mijn steentje bij te kunnen dragen probeerde ik ambassadeur te zijn in mijn dagelijkse leven en op deze manier mensen bewust te maken van de situatie en hopelijk te inspireren om veranderingen in hun dagelijkse leven aan te brengen om hun impact te verminderen. Zo was ik overgestapt naar een plantaardig dieet voor de dieren, onze planeet en mijn eigen gezondheid en probeerde ik door de lekkerste dingen op tafel te zetten mijn vrienden en familie te inspireren om dezelfde keuze te maken. Verder probeerde ik waar mogelijk zo min mogelijk plastic te gebruiken en maakte ik met heel veel plezier mijn eigen zeepjes, shampoos en schoonmaakproducten voor in mijn huis.

In mijn zoektocht naar oplossingen voor de toekomst ontdekte ik dat er gelukkig heel wat organisaties zijn die hiermee bezig zijn en hoop geven dat het mogelijk is om de doemscenario die ik eerst voor ogen zag om te draaien naar iets moois en positiefs.

Om mijn bijdrage aan deze positieve toekomst te vergroten heb ik langs nagedacht over de mogelijkheden. De politiek ingaan? Mijn eigen NGO starten?

Nu bleek het antwoord veel simpeler te zijn en kan ik de grootste impact maken door mijn ervaring en kennis op het gebied van recruitment te combineren met mijn liefde voor onze planeet en organisaties te steunen in de groei, zodat we samen een positieve verandering kunnen bewerkstellingen voor de toekomstige generaties.

bottom of page