top of page

Werkwijze

Natural Selection streeft er altijd naar om de beste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever, waarbij de ambities, motivatie en wensen van de kandidaat worden gekoppeld aan de organisatie waarin deze het beste tot hun recht kunnen komen. Deze match draagt op zijn beurt bij aan het behalen van de doelen van de organisatie.

Kandidaten

Om ervoor te zorgen dat je je als kandidaat echt gehoord voelt en wij je kunnen helpen bij het vinden van dé baan waar je naar op zoek bent, nodigen we je uit om kennis te maken met Natural Selection. Tijdens dit persoonlijke gesprek zoomen we samen in op wie jij bent als persoon, wat jouw drijfveren zijn op persoonlijk en zakelijk vlak, wat jouw ambities zijn en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat je voldoening haalt uit je nieuwe werk.

 

Klik                 om met ons in contact te komen

Opdrachtgevers

Als een jonge organisatie die zich inzet voor onze planeet, juichen we alle organisaties toe die vandaag hun best doen voor een betere toekomst. Daarom hebben we besloten om onze propositie als volgt te formuleren: Om te laten zien dat we onze woorden omzetten in daden, bieden we nieuwe klanten een samenwerkingstarief van 15% op basis van 'No cure, No pay'.

 

Om op deze manier te investeren in de groei van uw organisatie samen met de groei van Natural Selection. Zo willen wij laten zien dat we niet alleen geloven in een duurzame toekomst, maar ook in langdurige en duurzame samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Naast Werving en Selectie op een No cure No pay basis, bieden wij meerdere oplossingen.

Klik               om meer te lezen over onze diensten.

bottom of page