top of page

Services

Providing Everything You Need

pexels-pok-rie-5255305.jpg

Interim

Als je een tijdelijk tekort aan recruitmentcapaciteit hebt, kan interim recruitment een geweldige oplossing zijn. 

 

Door een externe recruiter in te huren, heb je toegang tot een ervaren professional die jouw recruitmentproces kan stroomlijnen en jouw team kan versterken. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de extra tijd en middelen die nodig zijn om het recruitmentproces uit te voeren.

 

En niet alleen dat, als je een (corporate) recruiter of HR-medewerker hebt die ziek of met zwangerschapsverlof is, kan interim recruitment ervoor zorgen dat je wervingsproces niet stil komt te liggen. Zo kun je snel en efficiënt de openstaande vacatures vervullen.

 

En laten we niet vergeten dat interim recruitment ook kan helpen bij het invullen van specialistische functies of rollen in schaarse beroepsgroepen. De externe recruiter beschikt over een breed netwerk van kandidaten en kan de juiste persoon voor de job vinden.

 

En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, interim recruitment kan ook helpen om de kosten te beperken. Je kunt besparen op dure werving- en selectiebureaus en alleen betalen voor de diensten die je nodig hebt. Zo krijg je meer waar voor je geld en kun je effectiever budgetteren voor jouw recruitmentproces.

Interim Recruitment Duur?

Als je op zoek bent naar nieuwe medewerkers, kan het inhuren van een interim recruiter een slimme zet zijn. Het is namelijk vaak goedkoper dan het inschakelen van een werving- en selectiebureau. Een werving- en selectiebureau rekent namelijk meestal zo'n 20 tot 25 procent van het jaarsalaris van de geplaatste kandidaat per vacature. Met hetzelfde budget kun je echter ook een interim recruiter voor een maand inhuren die niet één, maar meerdere vacatures kan invullen. En als klap op de vuurpijl kan een goede interim recruiter ook nog eens de interne processen verbeteren, zodat je hier ook nog profijt van hebt als de interim recruiter weer weg is.

Het Tarief

Als je op zoek bent naar een interim recruiter, ben je vast benieuwd naar de kosten.

 

Mijn uurtarief begint bij €70,00 (excl. BTW) en is afhankelijk van het aantal uur per week en de duur van de opdracht. Ik werk minimaal 8 uur per week, per vacature met een doorlooptijd van ten minste 8 weken.

 

Door te werken aan maximaal 5 vacatures tegelijkertijd kan ik de focus behouden en echt resultaat boeken.

pexels-billow-14374368.jpg

No Cure No Pay

Om te laten zien dat we onze woorden omzetten in daden, bieden we nieuwe klanten een samenwerkingstarief van 15% op basis van 'No cure, No pay'.  

 

Om op deze manier te investeren in de groei van je organisatie samen met de groei van Natural Selection.

 

Zo willen wij laten zien dat we niet alleen geloven in een duurzame toekomst, maar ook in langdurige en duurzame samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

pexels-ivan-babydov-7787731.jpg
pexels-pok-rie-5255305.jpg

Retained 

Wilt je geen tijd verspillen en zo snel mogelijk de vacature vervullen?

Dan is een Retained contract dé oplossing voor jouw organisatie.

Het werven van nieuw personeel kan een lastig en tijdrovend proces zijn, vooral in deze krappe arbeidsmarkt waar het lijkt alsof de juiste kandidaten onvindbaar zijn.

 

Gelukkig hebben wij hier ervaring in en beschikken wij over een groot netwerk van kandidaten.Hierdoor zijn wij in staat om altijd een ruime keuze aan potentiële kandidaten aan te leveren die anders misschien buiten jouw bereik zouden blijven.

 

Door een samenwerking aan te gaan op basis van een Retained contract, garanderen wij dat onze waardevolle uren exclusief worden besteed aan het vervullen van jouw vacature.

 

Samen bespreken we het proces grondig en leggen we interview data vast, zodat wij binnen drie weken drie kandidaten aan je kunnen voorstellen waar je het gesprek mee aan wilt gaan.

 

En als we hier niet in slagen? Dan crediteren wij het bedrag weer terug!

 

Wilt je meer weten over de voorwaarden en hoe wij je zo snel mogelijk aan de juiste kandidaten kunnen helpen?

 

Neem dan contact met ons op door te klikken op de button.

bottom of page