top of page
pexels-wendy-wei-1667004.jpg

Natural Selection

About us

Welkom op de pagina waar je alles kunt leren over Natural Selection, onze missie en visie.

Ben je benieuwd naar wie ik ben?
Klik dan op de button below:)

The Full Story

Natural Selection gelooft dat de toekomst van onze planeet afhankelijk is van de keuzes die we vandaag maken. Daarom werken we samen met organisaties die de impact van hun activiteiten op het milieu serieus nemen en streven naar een betere wereld.

Ons uitgebreide netwerk van gepassioneerde wereldverbeteraars is onze trots en kracht. We zijn er trots op dat we in staat zijn om talenten te vinden die niet alleen de vaardigheden en ervaring hebben om succesvol te zijn in hun functies, maar ook de passie en drive hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Ons netwerk omvat individuen van verschillende achtergronden, van commercieel, tot technisch en HR.

Voor elke organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst, begrijpen we dat duurzaamheid geen secundair aspect is, maar een integraal onderdeel van de kernactiviteiten. We weten dat het vinden van het juiste talent essentieel is voor het realiseren van ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Ons doel is om organisaties te ondersteunen bij het vinden van talenten die niet alleen passen bij hun waarden, maar ook de nodige vaardigheden en ervaring hebben om de doelstellingen te bereiken.

Bij Natural Selection geloven we dat we door het samenbrengen van getalenteerde individuen en vooruitstrevende organisaties een verschil kunnen maken en kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld. We recruiten voor een betere morgen en helpen organisaties bij het bouwen van een sterkere toekomst voor iedereen.
 

Missie 

Het is mijn missie om bij te dragen aan een duurzame transitie in Nederland, door middel van het verbinden van gepasioneerde kandidaten met vooruitstrevende organisaties.

 

Together we can do this! 

Visie

Onze visie bij Natural Selection Recruitment is om vooruitstrevende organisaties te ondersteunen bij hun groei en duurzaamheid te bevorderen, terwijl we een positieve impact op de samenleving nastreven.

 

We willen organisaties helpen bij het vinden van getalenteerde professionalAs die zich inzetten voor duurzaamheid en geloven dat duurzaamheid een verantwoordelijkheid is van zowel organisaties als individuen.

Let’s Work Together

Geïnteresseerd of heb je gewoon een vraag? Gebruik dan onderstaand formulier.

Thanks for submitting!

bottom of page